Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Dekker (najaar 2011)

In de herfstvakantie gingen wij voor een midweek met kinderen en kleinkinderen naar Villa Franceschini.

Heel vroeg op, dat wel, om via Weeze naar Ancona te vliegen. Maar daar stonden we wel om half 9 op het vliegveld. Met nog een heerlijke dag voor ons. Omdat het vliegveld redelijk klein is, zaten we heel snel in onze huurauto die praktisch op het vliegveld staat.

Na ongeveer een uur rijden kwamen we aan bij het huis, dat we al vanuit de verte tussen het groen hadden zien liggen. Omdat het laatste gedeelte over een landelijk weggetje gaat, heb je echt het idee dat je middenin de “bush” zit.

Het huis is werkelijk prachtig! Alle kamers zijn heel smaakvol ingericht met een combinatie van nieuwe en oude spullen.

Veel ruimte. Grote keuken en woonkamer voorzien van alles wat je maar kunt bedenken. Het viel ons op dat er heel goed is nagedacht, of het nou gaat om het afvoerputje of de grovere bouwmaterialen, compliment hiervoor. Prettig om in een omgeving te zijn waar harmonie is.

We boften ook met prachtig weer zodat we op de verschillende “terrassen” konden zitten. Alle terrassen zijn ook weer voorzien van voldoende meubilair, dus geen gesleep met stoelen.
Vooral het terras grenzend aan de woonkamer is een genot vanwege de prachtige uitzichten! Op dit terras is het prima vertoeven, ook tijdens de maaltijden omdat er een grote lange tafel staat met voldoende zitplaatsen.

Het huis is trouwens zo verbouwd dat er overal prachtige doorkijkjes zijn en dat het niet uitmaakt in welke slaapkamer je slaapt…’s ochtends wakker worden, naar buiten kijken en …Umbrie overal!

We hebben tochtjes gemaakt naar Perugia en Assisi, beide prachtige plaatsen waar veel te bekijken valt. Een culinair hoogtepunt was de lunch bij Agriturismo Il Fersino in Grello. Het eten is verrukkelijk, neem vooral de tijd en de eigenaren Signor en signora Boncio zijn heel vriendelijk.

Een aanrader dus!

Wat natuurlijk ook op een verblijf in Villa Franceschini van toepassing is!

Bert & Elise