Renovatie

Een kleine terugblik.
Van een oude bouwval tot prachtige villa

Wij hebben jaren gezocht naar een huis dat voldeed aan rust, een prachtig uitzicht en gesitueerd in een land met zon, cultuur en een goede keuken. Na een zoektocht door de Zuid-Europese landen belandden wij in eerste instantie in het Italiaanse Toscane, maar ons oog viel uiteindelijk op de streek Umbrie, het groene hart van Italie. Haar landschap, cultuur en het pure eten gaven voor ons de doorslag.

Hier vonden wij een plek met een prachtig uitzicht, rust en bovenal centraal gelegen in Italie. Met eeuwenoude steden op een steenworp afstand en slechts een uur van de luchthaven en kust. Er was slechts één nadeel, het huis zelf was een bouwval. Dit gaf ons wel de unieke mogelijkheid om het huis te renoveren en uit te breiden. Uiteindelijk is er nu een mooie mix ontstaan tussen authentieke elementen en moderne luxe gemakken. Na een renovatie van ruim twee jaar staat er nu een huis dat recht doet aan het uitzicht. 

Wij hebben hier al volop van mogen en kunnen genieten en willen in de periode dat we er zelf geen gebruik van maken ook anderen graag de mogelijkheid bieden te genieten van ‘ons Italie huis’.

– de status waarin het huis verkeerde toen wij het kochten in 2008 – 


– na de eerste fase van de uitbreiding kreeg het al behoorlijk vorm –

– vlak voor de oplevering in 2011, daarna is in 2012 nog het zwembad gerealiseerd – 


– ons Italië huis, waar we zeer van genieten –