Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Zuiderent (zomer 2012)

Una casa meravigliosa!

In januari van dit jaar boekten wij Villa Franceschini voor één week, het was toen even spannend of dit ook bij onze meereizende pubers (14, 16 en 17 jaar) in de smaak zou vallen. Ik kan alleen maar zeggen dat zowel ouders als kinderen hier een fantastische week hebben gehad.

Het huis is daadwerkelijk prachtig gesitueerd, enigszins afgelegen, maar daardoor een ideale plek om bij te komen van alle hectiek in het dagelijkse leven. Het feit dat het zwembad gerealiseerd was, terwijl dit nog niet gegarandeerd kon worden ten tijde van de reservering, was wel een hele mooie bijkomstigheid en daarom chapeau voor diegenen die deze klus geklaard hebben.

Vooraf heel vaak de foto’s bekeken en toen al geconstateerd dat het huis zeer smaakvol en met gevoel voor stijl is ingedeeld en ingericht. In werkelijkheid ziet alles er eigenlijk alleen maar mooier uit! Ik kan echt niets bedenken waaraan het zou ontbreken.

Als sportliefhebbers waren wij heel blij met de Nederlandse TV waardoor we de olympische successen op de voet konden volgen. Maar de tafeltennistafel die buiten bij het huis staat opgesteld, zorgde ook bij ons voor behoorlijk wat competitieve en sportieve momenten.

De temperatuur lag in deze week behoorlijk hoog, hierdoor hebben we uitstapjes in de omgeving beperkt tot een bezoekje aan Assisi en Perugia. Laatstgenoemde stad heeft ons aangenaam verrast, een gezellige universiteitsstad met een ontspannen sfeer en leuke straatjes.

En als je dan ’s avonds thuiskomt, is het meer dan fijn om je maaltijd te kunnen bereiden in een zo goed uitgeruste keuken, waar aan serviesgoed zeker geen gebrek is. Aansluitend kun je gaan genieten in de hangmat van de werkelijk prachtige sterrenhemel (met vallende ster!) om vervolgens in een diepe slaap te vallen op één van de heerlijke bedden.

Het was een onvergetelijke week op een onvergetelijke plek en we hopen hier zeker nog eens terug te kunnen komen.

Danny, Marjolein, Tim, Nadia & Mark