Ervaringen

Huurders die jullie voorgingen.

Familie Admiraal (juni 2022)

Lieve mensen het was een feest hier te mogen logeren. We hebben zeker met hart en ziel genoten van deze magische plek. De prachtige zonsondergang, het tjilpen van de vogels, de krekels de ruisende wind door de bladeren. Een orkest van de natuur!

Dit is voor mij weldaad. De stilte terwijl het nooit stil is, de wilde bloemen, de prachtige vlinders in de lavendel en ga zo maar door. Elke keer weer de verwondering hoe mooi de natuur is op deze plek waar jullie huis staat.

Het is geweldig dat jullie deze plek met anderen willen delen. Het lijkt mij een groot goed als je zoveel mensen blij maakt, ik kom hier zeker terug als het mag. Al is het maar om mijn grote vriendin de witte kwikstaart terug te zien. Zij was de ongenoden maar wel geziene gast van deze week. Altijd en overal om ons heen.

Met weemoed maar voldaan laten we deze plek achter, het is een liefdevolle herinnering aan aan een fijne vakantie in ‘ons Italië huis’.

Familie Admiraal